Pups 2024

De dames hebben de planning een beetje in de war gegooid! In plaats van met drie maanden ertussen zijn ze een week achter elkaar loops geworden. We hebben toch besloten om allebei te laten dekken. We hopen nu op een groot puppyfeest! De echo’s hebben uitgewezen dat beide dames drachtig zijn!

Intussen zijn beide dames bevallen. Katja heeft 7 pups gekregen (Katja’s pups) en Vlinder heeft 3 teefjes gekregen (Vlinders pups)

Katja en Paco

Katja is als eerste gedekt door Paco (Amor Vaya van de Rietveldsche Vaart) Paco is een hele mooie reu met een ontzettend fijn karakter. Hij woont samen met een heel aantal andere doezen en een hele sociale reu. Tevens heeft hij op shows het Nederlands en Deens Kampioenschap gehaald.

Paco en Katja
Paco en Katja

Vlinder en Aldo

Vlinder is gedekt door Aldo (Lattecaldo de Nature Paisible). Dit is een Belgische reu. Hij is al een beetje familie want hij is de opa van Katja (de vader van Katja is Oulan de Nature Paisible). Aldo is een ervaren reu die al bewezen heeft goede nakomelingen met een fijn karakter te geven. Toen we enige tijd geleden kennis zijn gaan maken waren Vlinder en Aldo gelijk samen aan het spelen. We hopen dat deze combinatie een goede mix is van de werklust van Vlinder met het stabiele vriendelijke karakter van Aldo.

Aldo en Vlinder